Recomanacions

LA NOIA DEL VESTIT BLAU, de Laia Vilaseca

03/11/2023

La Martina acaba d’arribar a Treviu, un poblet de muntanya on ha estiuejat tota la vida. Necessita fugir de Barcelona i allà, envoltada de records d’infantesa, s’hi sent segura. Pero tan bon punt s’hi instal·la, s’assabenta que han profanat tres tombes al cementiri vell, una de les quals pertany a una noia d’identitat desconeguda que va morir fa mes de trenta anys al pont del Malpàs i que tothom recorda com “la noia del vestit blau”. Tot indica que es va sucidar, pero la seva mort sempre ha estat un misteri.

Quan la Martina decideix investigar que li va passar a la noia, posa en marxa, sense saber-ho, una serie d’esdeveniments que l’endinsaran en una perillosa aventura, i s’haurà d’enfrontar a algú disposat a fer tot el que calgui per evitar que els secrets del passat surtin a la llum.

Una novel·la rural noir completament absorbent, que submergeix el lector en la vida d’aquest petit poble ple de gent entranyable, pero tambe de secrets i de perills.

CLUB DE LECTURA: el dia 15 d’abril de 2023 comptarem amb la presència de l’autora i en farem el comentari a Perafort, on compartirem sessió amb el club de lectura d’aquell poble.